Τρόποι Aποστολής

Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες

Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε οπουδήποτε στην Ελλάδα εντός 3 εργάσιμων ημερών. Στις περισσότερες περιπτώσεις μάλιστα η αποστολή γίνεται την επομένη της παραγγελίας. Η παράδοση γίνεται απο μεταφορική εταρία σε εργάσιμες ώρες και ημέρες με ωράριο 08:00 – 15:00.

Αυθημερόν παράδοση εντός Αττικής

Για τις παραγγελίες εκείνες που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά υπάρχει η επιλογή αυθημερόν παράδοσης εντός Αττικής σε συγκεκριμένους ταχυδρομικούς κώδικες και περιοχές. Για να μπορεί να παραδοθεί μια παραγγελία αυθημερόν θα πρέπει να την έχουμε λάβει πριν τις 12:00 και να περιλαμβάνει προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα.

Τρόποι αποστολής για Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Για παραγγελίες μικρότερες των 15€ υπάρχει κόστος μεταφορικών 2€ ευρώ ενώ δεν υπάρχει πρόσθετη επιβάρυνση για την αντικαταβολή. Για παραγγελίες μεγαλύτερες απο 15€ δεν υπάρχει κόστος για μεταφορικά και αντικαταβολή.

Τρόποι αποστολής για το Υπόλοιπο Αττικής

Για την αποστολή της παραγγελίας σας στο Υπόλοιπο Αττικής υπάρχει χρέωση 5€ για τα μεταφορικά ενώ δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος για την αντικαταβολή.

Τρόποι αποστολής για τα Νησιά

Για την αποστολή της παραγγελίας σας σε κάποιο νησί υπάρχει χρέωση 5€ για τα μεταφορικά ενώ δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος για την αντικαταβολή.

Παράδοση για την Ηπειρωτική Ελλάδα

Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ υπάρχει κόστος μεταφορικών 5€ ενω δεν υπάρχει κόστος για την αντικαταβολή. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 50€ δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Τρόποι πληρωμής για την υπόλοιπη Ελλάδα

  1. Εξόφληση μέσω τραπεζικού λογαριασμού πριν την αποστολή της παραγγελίας.
  2. Μέσω  Web Banking, που σήμερα είναι διαθέσιμο από όλες σχεδόν τις Τράπεζες. Το Web Banking επιταχύνει σημαντικά την όλη διαδικασία, αφού τα χρήματα μεταφέρονται ταχύτερα.
  3. Πληρωμή κατά την παράδοση της παραγγελίας

** Σε όλες τις περιπτώσεις τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον Λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας ΚΑΘΑΡΟ, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις καθώς επίσης και τα έξοδα αποστολής ( courier, πρακτορείο, κτελ.) που θα έχετε ενημερωθεί κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που θα έχουμε μαζί σας. Ειδικά στην περίπτωση του Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιος επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε«Αποστολέας». Για να δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής παρακαλώ ακολουθήστε τον σύνδεσμο εδώ.